Η ΝΕΡΙΤ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ

Αντιπροσωπεία της Πρωτοβουλίας  για την Ανάπτυξη της Κεντρικής Μακεδονίας, αποτελούμενη από τους: Γιάννη Μαγκριώτη,  Κυριάκο Μερελή και Λάζαρο Πίτκα, συναντήθηκαν με τον Γενικό  Διευθυντή Περιφερειακού και Τοπικού Περιεχομένου (με έδρα τη Θεσσαλονίκη) κ.  Τραϊανό Χατζηδημητρίου και ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις στη  ΝΕΡΙΤ Θεσσαλονίκης.
Η αντιπροσωπεία τόνισε:


« Η απογοήτευση για τη μη λειτουργία της «ΝΕΡΙΤ Θεσσαλονίκης» είναι καθολική. Παρ’ όλες τις κυβερνητικές ανακοινώσεις και δεσμεύσεις οι καθυστερήσεις και η αδράνεια, δεν έχουν επιτρέψει ακόμη να ολοκληρωθεί η διαδικασία πρόσληψης των πρώτων 60 εργαζομένων που θα στελεχώσουν τη «ΝΕΡΙΤ Θεσσαλονίκης».
Η Θεσσαλονίκη, η Ελληνική περιφέρεια συνεχίζει να στερείται ένα σημαντικό βήμα προβολής, διαλόγου και ανάπτυξης.
Καλούμαι την Κυβέρνηση και τους αρμόδιους διοικητικούς παράγοντες να ολοκληρώσουν το ταχύτερο δυνατό τη διαδικασία των πρώτων προσλήψεων, για να μπορέσει, το αργότερο μέχρι το τέλος του χρόνου, να εκπέμψει το δικό της πρόγραμμα.
Πρέπει επίσης να ολοκληρώσει τη στελέχωσή της, για να μπορέσει από τα μέσα του 2015 να εκπέμπει πλήρες πρόγραμμα σε συνεργασία με τη ΝΕΡΙΤ.
Η αντιπροσωπεία σημείωσε , πως μέσα από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος θα προωθήσει ερώτηση στη Βουλή προς τους αρμόδιους Υπουργούς και θα ζητήσει σε συνεργασία με τα Κεντρικά Όργανα του Κινήματος, συνάντηση με τους αρμόδιους κυβερνητικούς αξιωματούχους».

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s